Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over welke cookies, lees hier.
Accepteren
3d afbeeldingen en animaties
06 - 33 97 47 30
info@invormatie.nl
Terug
Home
Blogs over 3d
Nieuwjaarsgroet animatie

Nieuwjaarsgroet animatie

Gebruik de feestdagen (voor je het weet is het december) om je klanten het beste te wensen en genereer een mooi contactmoment.

Zo’n contactmoment kan je op diverse manieren doen, maar heb je wel eens gedacht om 3d in te zetten? In de komende tijd licht ik een aantal mogelijkheden uit en geef inspirerende voorbeelden. Hieronder de eerste

Nieuwjaarsgroet-animatie

Maak een 3d nieuwjaarsgroet-animatie waarin je je klanten op een grappige of sfeervolle manier het beste wenst voor het nieuwe jaar. 

Geef inhoud aan je nieuwjaarsgroet, vertel jouw verhaal en laat zien wat jij als bedrijf waardevol vindt. 

Een mooi voorbeeld is de kerstanimatie van Apple van vorig jaar, gemaakt door Buck.

Wie herkent het niet: je creativiteit is iets kwetsbaars dat je niet altijd direct durft te laten zien. Apple geeft jouw de tools om mooie dingen te maken (=waarde) en je creativiteit niet te verbergen, maar juist te laten zien. 

Natuurlijk heeft Apple een groter budget, maar met minder middelen kun je ook een prachtige animatie maken die jouw verhaal vertelt!

Een ander voorbeeld is de animatie voor de online webshop Yoox uit 2017.

Yoox koppeld het onvergetelijke en het gevoel van de feestdagen aan zijn producten. De sneeuw-bol staat hier symbool voor. De kracht van 3d is dat ze naast de animatie de beelden uit de 3d scene gebruikt hebben in andere marketingcommunicatie-uitingen.

bron behance.net eigenaren: Peter Tarka, Mateusz Król en JVG

Meer mogelijkheden met 3d

Naast een 3d-animatie zijn er nog meer mogelijkheden die je kan maken met 3d. De komende tijd zal ik nog een aantal voorbeelden geven.

Terug
Bekijk ook eens
Bekijk mijn portfolio
Portfolio
Top