Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over welke cookies, lees hier.
Accepteren
3d afbeeldingen en animaties
06 - 33 97 47 30
info@invormatie.nl
Terug
Home
Blogs over 3d
Zet 3d in voor je nieuwjaarsgroet kaart

Zet 3d in voor je nieuwjaarsgroet kaart

Heb jij al nagedacht over een attentie rond de feestdagen voor je relaties? Ikzelf kan er wel van genieten als ik mooie dingen langs zie komen. Door zo’n attentie kom je even op een andere manier onder de aandacht bij je relaties.

Zoek je naar ideeën die net even anders zijn, die opvallen? Wacht dan niet te lang, want goede ideeën bedenken en maken heeft tijd nodig. Persoonlijk kan ik de traditionele kaart (wanneer die mooi vormgegeven is) met een persoonlijke noot nog erg waarderen. Om dit uit de traditionele sfeer te halen, zou je eens naar 3D kunnen kijken. 

Want weet je! 3D is niet alleen geschikt voor beeldschermen, maar kun je ook gebruiken voor hoogwaardig drukwerk. 

 

Vertaal de decemberboodschap naar je eigen situatie

Geef je kaart inhoud, ook in beeld. Ik kan het erg waarderen als men beelden maakt die niet alleen de traditionele decemberboodschap verbeeld, maar die ook inhoud geeft aan waar zo’n bedrijf voor staat. Bedrijven die een vertaalslag weten te maken van de decemberboodschap naar hun eigen situatie, hebben iets waardevols te bieden.

Heb je nog geen beeld wat je met 3d kan maken, hieronder een aantal voorbeelden. 
Zet je nieuwjaarsgroet-tekst in 3d  -  Creër een mooi sferisch kerstlandschap  -  Zet jouw product in de decembersferen  -  Maak van je logo een gaaf 3d afbeelding  -  Genereer een wolk aan objecten die iets vertellen over je diensten.

Kaart gewoontjes?

Vind je een kaart gewoontjes, maar wil je wel iets tastbaars opsturen naar je relaties, dan zijn er natuurlijk andere mogelijkheden waarvoor je 3d in kan zetten.

Denk bijvoorbeeld aan een combinatie kaart en animatie. Maak een mooie kaart en zet op de kaart de gegevens voor een exclusieve toegang tot een bepaalde url, waar een mooie animatie staat te wachten.

Wil je eens sparren over welke mogelijkheden er voor jou zijn met 3d?
Bel gerust!

Terug
Bekijk ook eens
Bekijk mijn portfolio
Portfolio
Top