Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over welke cookies, lees hier.
Accepteren
3d afbeeldingen en animaties
06 - 33 97 47 30
info@invormatie.nl
Home
De kracht van 3d

De kracht van 3d

Welke vorm je product of dienst ook heeft, laat het zien in 3d.

3d is een in de computer gemaakte wereld. Een wereld die gemaakt wordt zoals je dat wilt. Dat kan met hele simpele of juist met realistische objecten. De objecten die gemaakt worden kan je eigenschappen meegeven, zoals kleur en textuur (glad of ruw). Een object kan hard of zacht zijn, doorzichtig of juist ondoordringbaar.

 

Naast de objecten, kan je in 3d spelen met licht, ruimte, compositie, scherpte-diepte en beweging. Met al deze elementen creeër je een 3d scene zoals jij voor ogen hebt.

Zo kan je dus met 3d de waarde van jouw product of dient overbrengen aan jouw markt.

 

Waar en hoe kan ik 3d gebruiken?

Met de 3d scenes/modellen die gemaakt zijn kan je meerdere kanten op, voor zowel online als offline uitingen. Denk daarbij aan afbeeldingen, gifjes en animaties.

Afbeeldingen
Vanuit de 3d-scene kan je afbeeldingen genereren (renderen), denk daarbij aan png of jpg. Maar daar houdt het niet op. Zo kan je naast een png, andere lagen renderen, die je heel goed kan gebruiken bij het nabewerken. Denk bijvoorbeeld aan het vrijstaand maken van je product, zelfs als er scherpte-diepte gebruikt is.

 

Animaties
Met animaties heb je twee uitingsvormen die mogelijk zijn. Namelijk animatie als een video-uiting, waarbij de bewegende beelden uit de 3d-scene samengevoegd zijn tot een video met eventueel een voice-over en geluid. De andere uitingsvorm is een animatie als webpagina. Doormiddel van scrollen speel je de animatie af en laat je animatie samenvloeien met informatie en CTA's.

 

Meer weten over de kracht van 3d

Vraag mijn e-book aan, daarin laat ik je zien waar je 3d allemaal voor kunt gebruiken. Aanvragen kan via mijn contactformulier of mail naar info@invormatie.nl.

Bekijk mijn portfolio
Portfolio
Top