Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over welke cookies, lees hier.
Accepteren
3d afbeeldingen en animaties
06 - 33 97 47 30
info@invormatie.nl
Home
Invormatie 3d

Invormatie

Ontwerpbureau Invormatie ontwikkelt 3d-afbeeldingen en 3d-animaties die je kan inzetten in je marketingcommunicatie-uitingen zowel offline als online.

Hoi, ik ben Marcus Maliepaard. Grafisch ontwerper gericht op 3d. Ik werk sinds 2013 als zelfstandig grafisch ontwerper, eerst onder mijn eigen naam en sinds 2018 onder de naam Invormatie. 

Als grafisch ontwerper heb ik de afgelopen jaren diverse grafische uitingen mogen ontwikkelen voor bedrijven en stichtingen. Een overzicht van mijn grafisch werk is te vinden op invormatie-go.nl/portfolio

De afgelopen jaren is mijn liefde voor 3d stukje bij beetje gegroeit. Af en toe als een opdracht het toeliet en het paste binnen de huisstijl, verwerkte ik 3d in de uitingen. Maar 3d was altijd nog bijzaak. Totdat ik eind 2018 de knoop heb doorgehakt om me focus volledig op 3d te leggen.

In dat kader heb ik half 2019 Invormatie gesplitst in twee onderdelen, namelijk in een 'grafisch ontwerp' en een '3d-afbeeldingen en 3d-animaties' deel. Hierdoor heb ik 3d een eigen plek gegeven. Vanuit het 3d deel kan ik je meer vertellen over wat je allemaal met 3d kan doen, welke mogelijkheden je allemaal hebt, wat de voordelen zijn en hoe je dat kan toepassen. 

Achtergrond

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie te Kampen als 'Bachelor of fine art'. De jaren erna heb ik full-time geschilderd. Na die jaren heb ik de overstap gemaakt van schilderen naar het grafisch ontwerpen. Eerst een jaar in loondienst bij SGS (South Graphic System) en daarna 3,5 jaar bij Ontwerpbureau Loep Ontwerp in Arnhem. Na de periode bij Loep Ontwerp ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen.

De liefde voor puur beeld is gebleven en nu met 3d kan ik dat weer iets meer vormgeven op een beeldende manier.

Bekijk mijn portfolio
Portfolio
Top