Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over welke cookies, lees hier.
Accepteren
3d afbeeldingen en animaties
06 - 33 97 47 30
info@invormatie.nl
Terug
Home
Portfolio
Boekomslag De secretaris als beinvloeder van Governance University

Boekomslag De secretaris als beinvloeder van Governance University

De uitkomsten van een onderzoek die Governance University heeft gedaan naar de rol en positie van de bestuurssecretaris of company secretary in de Nederlandse context heb ik mogen opmaken.

Naast het opmaken van het binnenwerk, heb ik ook de omslag ontworpen. Het was een goede gelegenheid om 3d te gebruiken. Om daarmee een mooie omslag te creëren die de dynamiek en de rol/invloed van de secretaris op een andere manier weer te geven.

Stefan Peij, directeur Governance University zegt er het volgende over
"Ik vind de cover afbeelding levendig en tot de verbeelding spreken. De dynamische weergave heeft toegevoegde waarde, omdat het zowel de content ondersteunt als qua uitvoering herkenbaarder wordt, wat ook helpt bij uitingen in sociale media."

 

Het mooie van 3d is dat je de look and feel kan laten aansluiten bij de huisstijl. In het geval van Governance University, zijn dat de kleuren rood, blauw en accentkleur geel.

Naast de afbeelding voor het drukwerk, heb ik een aangepaste afbeelding gemaakt voor de digitale uitingsvorm van dit onderzoek en voor een banner ter promotie van dit onderzoeks-boekje.

Bekijk mijn portfolio
Portfolio
Top